Alahärmän Konemaalaus

Referenssit

METALLIN KEMIALLINEN MUSTAUS SOPII MYÖS SISUSTUSELEMENTTEIHIN

Mustauksella saadaan metallisiin osiin yksilöllinen ja ilmeikäs viimeistely. Alahärmän Konemaalaus Oy toteutti Protos Demos Oy:n kumppanina kemiallista mustausta helsinkiläisen G Livelab -klubin tuoleihin ja pöytiin. G Livelab on syksyllä 2016 avattu klubi, joka tarjoaa musiikkielämyksiä genrerajattomasti kaikenikäisille. Äänentoisto on toteutettu aivan uudella tavalla ja kuuntelu on tämän vuoksi maailman huippua. Klubilla on mietitty kaikkia yksityiskohtia niin rakentamisessa kuin sisustamisessakin. G Livelab -klubi kuuluu Radio Helsingin ja G Livelab -applikaation ohella Muusikkojen liiton omistaman Livelaboratorio Oy:n liiketoimintaan.

”Klubin sisustussuunnittelusta vastasi Marco Casagrande ja Casagrande Laboratories. Toteutuksen hoiti Protos Demos Oy ja heidän kauttaan Alahärmän Konemaalaus Oy teki metallin kemiallista mustausta klubin pöytiin ja tuoleihin. Olemme erittäin tyytyväisiä tulokseen!”
Tanja Douglass, toimitusjohtaja

PINTAKÄSITTELYÄ PRIMA POWERILLE JO 25 VUODEN AJAN

Prima Powerin levyntyöstökoneiden osia ja työkaluja on pintakäsitelty kemiallisella kuumamustauksella jo 25 vuoden ajan. Mustauksella saavutetaan visuaalisesti näyttävä pinta, joka vähentää valon heijastumista liikkuvista koneen osista. Mustauksella saavutetaan myös huomattavasti edullisempi kustannustaso ja merkittävänä etuna on se, että käsiteltävän kappaleen mittatarkkuudet eivät muutu. Tämä vähentää jälkikäsittelyn tarvetta.

”Yhteistyö Alahärmän Konemaalauksen kanssa on toiminut aina hienosti. Olemme olleet tyytyväisiä mustauksen lyhyeen toimitusaikaan, joka on ollut aina korkeintaan 24 tuntia.”

VIRHEETÖNTÄ PINTAKÄSITTELYÄ JUNKKARI OY:LLE

Alahärmän Konemaalaus on jo 10 vuoden ajan vastannut Junkkarin järeimmän kaluston, eli vilja- ja soralavojen pintakäsittelystä. Maataloudessa käytettävien tuotteiden pintakäsittelyn vaatimukset ovat pitkäikäisyyden ja poikkeuksellisen käyttöympäristön vuoksi erittäin korkeat. Myös ulkomaille toimitettavien tuotteiden pintakäsittelyn on onnistuttava kerralla, eikä virheisiin ole varaa.

”Kymmenen vuoden aikana kumppanuus on ollut erinomaista. Asiat ovat sujuneet sovitusti ja Junkkarille tärkeässä pintakäsittelyn laadun parantumisessa on Alahärmän Konemaalaamon avulla selkeästi onnistuttu. Myös yrittäjien joustavuus on helpottanut omaa toimintaamme.”
Kertoo Junkkari Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Jorma Lähetkangas.

MUSTATTUJA OSIA LKI KÄLDMAN OY:N TUOTTEISIIN

Yksi yhtiön ensimmäisistä asiakkaista, LKi Käldman, käyttää mustattuja osia kehittämissään materiaalinkäsittelyratkaisuissa. Alahärmän Konemaalauksen kapasiteetti on riittänyt myös suurempiin eräkokoihin, kappalemääriin ja päivittäin toistuviin tilauksiin jo vuosikymmenien ajan. Suurista kappalemääristä huolimatta toimitusaika on onnistuttu pitämään 1-2 vuorokaudessa.

”Hyvä toimitusvarmuus. Mustaukset suoritetaan meille hyvällä ja lyhyellä toimitusajalla”

TARVITSETKO ALIHANKINTAAN KUMPPANIA?

OTA YHTEYTTÄ NIIN KATSOTAAN VOIMMEKO OLLA AVUKSI!