Alahärmän Konemaalaus

Palvelumme

MAALAUS

Ruiskumaalaus on tehokas tapa lisätä väriä ja suojaa metallituotteille. Alahärmän Konemaalaus Oy:ssä käytämme tätä menetelmää tarkkuudella ja ammattitaidolla varmistaen tasalaatuiset ja houkuttelevat maalauspinnat. Teemme maalauksia alihankintana useille eri yrityksille.

MUSTAUS

Metallin kemiallinen mustaus on prosessi, jossa metallipinta käsitellään kemiallisesti saavuttaen korkea korroosionkestävyys ja upea musta sävy. Alahärmän Konemaalaus Oy noudattaa tiukkoja ISO11408-standardeja ja VTT:n hyväksymää menetelmää varmistaakseen laadukkaan tuloksen.

FOSFATOINTI

Metallin fosfatointi on tärkeä vaihe metallituotteiden valmistuksessa, sillä se luo pinnalle tarttuvan ja suojaavan fosfaattikerroksen. Tämä kerros parantaa maalin tai pinnoitteen kiinnittymistä ja vähentää korroosion riskiä, mikä tekee tuotteista kestävämpiä ja pitkäikäisempiä.

TERÄSRAEPUHALLUS

Teräsraepuhallus on tehokas tapa poistaa ruostetta, epäpuhtauksia ja vanhoja pinnoitteita metallipinnoilta. Tämä prosessi valmistelee pinnan jatkokäsittelyä varten ja parantaa maalin tai pinnoitteen pysyvyyttä. Alahärmän Konemaalaus Oy:n teräsraepuhalluspalvelu takaa tehokkaan puhdistuksen ja laadukkaan lopputuloksen.

TARVITSETKO ALIHANKINTAAN KUMPPANIA?

OTA YHTEYTTÄ NIIN KATSOTAAN VOIMMEKO OLLA AVUKSI!